Published On: 10/07/2024

Na een vrij lange pauze kunnen de oude crossmotoren weer worden aangetrapt voor het vervolg van het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Nu zaterdag 13 juli zal de vijfde wedstrijd van dit BK gereden worden om de alom bekende omloop ‘Duinberg’ te Retie.

De organisatie is in handen van MC Hanenberg (Jurgen Van Nooten) en dit in samenwerking met JMS en de BOTC-werkgroep. Het rennerspark zal vrijdagnamiddag geopend zijn vanaf 16u. Inschrijven doe je op vrijdagavond in de tent tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u30 tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u30. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken. De prijsuitreiking is omstreeks 18u30. Het GPS-adres is: Duinberg, 2470 Retie.

Zoals eerder aangekondigt brengen wij onze gloednieuwe milieumatten en petten mee naar de wedstrijd in Retie. De officieel FIM-goedgekeurde matten zijn verkrijgbaar voor 90 euro per stuk, de petten kosten 20 euro per stuk. Zo steun je deze site die draait op vrijwilligerswerk. De milieumatten zijn gefabriceerd in een beperkte oplage, wees er dus snel bij want we laten geen extra oplage maken.

 

Timing BOTC Retie

Foto: Tim Van echelpoel