Published On: 26/04/2022

De twee jaar zonder Belgisch kampioenschap oldtimercross maakte dat er uiteraard ook geen viering was van de kampioenen. Maar in 2022 is er weer een reguliere competitie en dus ook weer de befaamde Nacht der Kampioenen.

Die zal doorgaan op zaterdag 29 oktober 2022 en krijgt een geheel nieuw concept. Bovendien zal dit kampioenenbal op een nieuwe locatie georganiseerd worden. Dit jaar zal de Nacht der Kampioenen plaatsvinden in Zaal Elckerlyc in de Hasseltse deelgemeente Sint-Lambrechts-Herk.

Het concept zal dus wijzigen. Weer er voorheen eten werd geserveerd door een traiteur kiezen we nu voor een andere insteek. De driegangenmenu wordt vervangen door een standje waar je een hot-dog en/of hamburger kan afhalen. De inkom is gratis voor alle rijders en hun supporters. U schaft aan de ingang naar believen bonnetjes aan waarmee je drank en broodjes kan bestellen.

Ook zal er net als voorheen een special guest zijn die gaat deelnemen aan de prijsuitreikingen op het podium. Een nieuwe erg ervaren DJ gaat het evenement muzikaal ondersteunen. De zaal zal worden uitgerust met de nodige zit- en staanplaatsen. Alle details over de Nacht der Kampioenen volgen later maar noteert u alvast deze datum in uw agenda.