Published On: 26/07/2023

Nu zaterdag staat wedstrijd nummer 8 op het programma. De wedstrijd in Warsage is de volgende confrontatie van het Belgisch kampioenschap oldtimercross en wordt gereden onder de vleugels van de VMCF en organiserende club van Warsage.

De wedstrijd is alweer een regelrechte klassieker op de kalender met een natuurlijke omloop die een kalkachtige structuur heeft. Het rennerspark zal openen op vrijdagmiddag vanaf 12u tot 23u. Op zaterdag kan je er binnen vanaf 6u in de ochtend. De entree kost 14 euro voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot 15 jaar.

 

 

De trainingen starten om 9u ‘s ochtends (Pré 65 en Pré 73). De huldiging van de winnaars wordt verwacht om 16u00. Het GPS-adres is: Chemin du Bois du Roi 44, 4608 Warsage. Daarna de linkse bosweg volgen tot aan het terrein, er staan wegwijzers om jou tot op de juiste plaats te begeleiden. Inschrijven kan je in de feesttent op vrijdagavond van 20u tot 21u30. Op zaterdagochtend kan je dat doen van 7u tot 9u. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken.

Timing

Foto: Manu Jacques