Published On: 08/08/2023

Het Belgisch kampioenschap oldtimercross is acht wedstrijden ver. Hoog tijd voor een tussenstand van alle categorieën van de BOTC. 

Voor iedereen die betrokken is bij dit kampioenschap moeten we nog eens duidelijk stellen dat er twee mogelijkheden zijn om vragen te stellen en inlichtingen in te winnen: Dat is een mailtje zenden naar botc@outlook.be of de leden van de BOTC aanspreken op de wedstrijden. De leden van de werkgroep worden gecontacteerd via alle mogelijke kanalen zoals telefoon, Messenger, WhatsApp, berichten, mails op privé-accounts en dergelijke en dat kan nooit de bedoeling zijn. Noteer daarom dit e-mailadres of sla het op in jouw smartphone.

Ook kunnen jullie nu al de Nacht der Kampioenen in jullie agenda plaatsen. Net zoals vorig jaar zal die plaatsvinden in Cultureel Centrum Elckerlyc, Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt). De datum van de kampioenenviering is zaterdag 28 oktober met een special guest die de trofeeën zal overhandigen en zelf wordt geëerd voor zijn mooie motorcrossloopbaan. We hebben het over niemand minder dan Marc Velkeneers en hij zal naar huis gaan met de vorig jaar in het leven geroepen MXVintage Award.

                                                                           botc@outlook.be

 

De tussenstand na Warsage

Foto: Carolien kenis