Published On: 27/09/2023

Nu zaterdag 30 september gaat de gaskraan nog een laatste keer tot de nok open. De dertiende en laatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap oldtimercross wordt namelijk gereden in Reet-Rumst. Wie MC De Kleiduivels kent weet dat na de wedstrijd de ontlading volgt en er een geweldig feest losbarst in de tent.

Daarom vragen wij aan alle sympathisanten van deze populaire tak van de motorcross om massaal mee te komen vieren want in Reet zullen de dertien Belgische kampioenen van de oldtimercross bekend zijn. Breng alle spullen mee die jullie thuis hebben liggen in de nationale driekleur, steek een confetti kanon af, spuit met champagne en maak sfeer zoals we nog nooit eerder gezien hebben. Maar eerst moeten er dus wel nog twee reeksen gevlamd worden op het bekende en mooie circuit “De Klak”.

 

 

De wedstrijd is dus een organisatie van MC De Kleiduivels in samenwerking met VLM/JMS en de BOTC-werkgroep. Op zaterdag komt er een extra reeks voor streekpiloten op het programma, zij rijden samen met de daglicenties. Het rennerspark zal toegankelijk zijn vanaf vrijdagavond om 17u. De organisatie vraagt om het rennerspark zo optimaal mogelijk te benutten. Samen komen is samen staan. Inschrijven doe je in de feesttent op vrijdagavond tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u30. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken. Het GPS-adres is: ’s Herenbaan, 2840 Reet-Rumst.

 

 

Waar is dat feestje?

De prijsuitreiking gaat door in de feesttent omstreeks 19u. Hierbij zullen zoals altijd de eerste drie van de wedstrijd worden gehuldigd maar ook de eerste drie van de eindstand van het Belgisch kampioenschap. Wij vragen dan ook aan de piloten die gehuldigd worden om aanwezig te zijn. Zo wordt het een geweldig feest als afsluiter van een mooi seizoen.

Foto’s: Manu Jacques en Francois Rombout