Published On: 02/08/2022

Na een verdiende zomerstop gaan de oldtimers komend weekend weer flink aan het gas hangen. Want nu zaterdag 6 augustus staat er de wedstrijd in Warsage op het menu. Dat is de achtste race die telt voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross.

De wedstrijd in Warsage wordt georganiseerd door de Club van Warsage in samenwerking met de VMCF en de werkgroep BOTC. De piloten kunnen zich inschrijven op vrijdagavond in de feesttent tussen 20u en 21u30. Op zaterdagochtend kan dat van 7u tot 9u. De prijsuitreiking voor de oldtimers is in de tent omstreeks 16u00. Het GPS-adres is: Chemin du Bois du Roi 44, 4608 Warsage.

 

 

Erg belangrijk is de wetenschap dat de wedstrijd onder vuur ligt van een milieuvereniging. Zie er daarom nauwlettend op toe de geluidsnormen worden gerespecteerd, dat er een milieumat onder de motor ligt en dat afval in de daarvoor voorziene containers wordt gedeponeerd. Schenk ook aandacht de richtlijnen van de organisatie in verband met parkeren. Het afdrukbare uurschema kan je hier downloaden. Daags nadien is er een proef voor het IMBA-kampioenschap op hetzelfde circuit.

Uurschema Warsage

Foto: Tim Van Echelpoel en MXV