Published On: 07/11/2023

Terwijl het aftellen naar de grootste koopdag van het jaar begint, is het essentieel om door de Black Friday uitverkoop te navigeren om de beste deals te vinden. Dit jaar maakt 24MX het hun klanten nog gemakkelijker. Zij zeggen: “Het heeft geen geheimen meer waar je de beste kortingen kunt vinden”.

 

 

De ultieme deal koop je nu.

Black Friday is uitgebreid tot Black Month, die de hele maand november doorloopt, allemaal voor jou, de enthousiastelingen – Als je iemand bent die bijna elk weekend op het circuit of op de trails te vinden is, zoek dan niet verder voor een ongelofelijke aanbieding voor een Easy-Up Race Tent die bescherming biedt tegen de elementen en je pit credibility geeft. Stijl je eigen paddock of garage met een snelvul jerrycan, een milieuvriendelijke pitmat en een Proworks Heavy Duty Mechanic Stand, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ……..

 

 

Wil je de echte kick horen – de niet te missen outlet! Stel je voor dat je maar liefst 90% bespaart op je favoriete producten. Dat is tot 90% korting op een reeks producten en andere bekende merken die ook met enorme kortingen worden aangeboden. De thema’s duren 4 weken met o.a. garagebenodigdheden, onderdelen, accessoires, kleding en helmen. De lijst gaat maar door en er zijn dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had en die allemaal gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Dus, om meer te zien kun je op deze link klikken – 24mx.be en in de uitverkoop duiken die is begonnen. Wacht… Er is nog meer …….

Als cadeau, als bedankje, als waardering

Dit jaar is er een spannende giveaway voor één gelukkige winnaar om een vriend mee te nemen, alles betaald, alles geregeld door 24MX! De reis van je leven naar Spanje om 3 dagen te rijden tijdens de Jarv1s Signature Tours. Met een totale afstand van 713 km en een route die voor 100% uit fun bestaat die je door de stad Granada en andere opmerkelijke locaties en trails in de omgeving leidt. Mis deze ongelofelijke kans niet. Bekijk het hier en doe mee.

 

 

Black Friday Month 2023 is vandaag je kans, laat je niet misleiden door flitsende advertenties; vertrouw op je instinct. Veel plezier met winkelen en geniet van het rijden!