Published On: 15/01/2018

Enquete naar ECMO landenverantwoordelijke en teammanager voor komende drie jaar.

Sinds jaar en dag rijden de Belgische motorcrossers Europese wedstrijden en een cross der Naties in het kader van de ECMO-organisatie. Vorig jaar kon ons team in de klasse 50+ de Classic MXdN in het Deense Randers winnen.

Ook de komende jaren zullen de Belgen blijven strijden in deze competitie en op jacht gaan naar nog meer overwinningen. Op verzoek van de sponsoren en de Belgische ECMO-piloten zal er een enquete gehouden worden voor het aanstellen van een landenverantwoordelijke en een teammanager voor de komende drie jaren.

De landenverantwoordelijke en de teammanager worden verondersteld kennis te hebben genomen van het geldende Europese reglement in verband met de wedstrijden voor het Europees kampioenschap Classic Motocross en de Classic Motocross des Nations. Het spreekt voor zich dat de verkozenen steeds één dag voor de wedstrijd ter plaatse zijn. De kandidaat met de meeste stemmen wordt landenverantwoordelijke. Degene die tweede eindigt wordt teammanager. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden door te mailen naar info@mxvintage.be met vermelding van “kandidatuur ECMO” en je naam en voornaam. De uiterste datum van inzending is 21 januari 2018.

Ter inlichting : Iedereen die zich geroepen voelt om de Belgische piloten in de Ecmo organisaties te vertegenwoordigen, kan zich kandidaat stellen als landenverantwoordelijke of als teammanager. Over de inhoud van deze functies kan men de bestaande reglementen raadplegen of zich wenden tot het ECMO-bestuur. Na het bekend maken van de kandidaten hebben al de piloten met een Belgisch paspoort die zich in 2017 ingeschreven hadden voor een ECMO-wedstrijd stemrecht met twee stemmen. Een stem voor landenverantwoordelijke en één voor de teammanager. Onze huidige sponsors hebben ook stemrecht.

De Belgische winnaars van de CMCdN 50+ in 2017