Published On: 03/05/2021

Wie herinnert zich niet de laatste editie van de Motorcross der Naties voor Veteranen in Farleigh Castle? Vorig jaar was er om de gekende reden geen Vets MXdN maar het was in 2019 dat de Belgen de vloer aanveegden met de concurrentie met een superteam in de EVO-klasse.

Welnu, dat zelfde kwartet zal naar Farleigh Hungerford Castle trekken om opnieuw een gooi te doen naar de beker met de grote oren. Filip Van Dijck, Sven Breugelmans, Ken de Dycker en Steve Ramon zullen twee dagen ten strijde trekken tegen de andere teams. Het is teammanager Danny Scheers gelukt om het viertal een tweede keer in te zetten voor de meeste prestigieuze vintage motorcross van het jaar.

Danny Scheers zou zelf de individuele twinshocks-reeksen rijden aan boord van een “Geboers 500”. Uiteraard zijn ze in Engeland flink opgeschoten met de COVID-19 vaccins waardoor de race in Farleigh een certitude lijkt. Er zijn uiteraard nog vraagtekens over de hoeveelheid piloten uit andere regio’s zoals o.a. de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Italië. Net als in 2019 zal MXVintage aanwezig zijn om jullie te voorzien van resultaten, foto’s en video’s.

FOTO: archief MXV