Published On: 29/08/2020

Buiten de Talkessel Classics in Teutschenthal, Duitsland is dit evenement één van de weinige vintage motocross-wedstrijden in Europa dit jaar. De MORE’O Internationale Vintage Motocross vindt plaats op 19 en 20 september in La Couronne in Frankrijk.

La Couronne ligt in het departement Charente (16) richting Bordeaux. Vanuit Brussel is het 750 km rijden. De tweedaagse wedstrijd is een begrip in Frankrijk met elk jaar deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Eerder prijkten al namen zoals Micky Dymond, Doug Dubach, Jean-Jacques Bruno en Luigi Seguy op de deelnemerslijst. Nieuw dit jaar is dat alle reeksen zullen worden gereden met motoren uit de jaren ’80. Oudere machines worden niet toegelaten.

Zo is er de categorie Memory Moreau Honda met alle CR’s uit de jaren ’80. Ook is er een reeks (Trophee YZ) voor de Yamaha YZ machines uit hetzelfde decennia. Verder kan je deelnemen in de reeksen Open 80/83, Open 84/89 en de 125 Pré 90. Inschrijvingen en alle info verkrijgbaar via e-mail op: mar.moreau@live.fr