Published On: 19/10/2022

Op zaterdag 29 oktober worden alle Belgische kampioenen van de BOTC Oldtimercross officieel gehuldigd. Het concept van dit leuke evenement is helemaal anders dan voorheen en daarom doen we een warme oproep om massaal aanwezig te zijn.

Er is geen inschrijving meer nodig, de inkom is gratis en de drankjes en hapjes zijn aan lage prijzen verkrijgbaar. Zo hopen we om een “full house” op deze viering die dit jaar in de Hasseltse deelgemeente Sint-Lambrechts-Herk zal plaats vinden.

 

 

Door massaal aanwezig te zijn helpt u de BOTC-werkgroep aan financiële middelen om ook volgend jaar een vlotte werking van onze competitie te kunnen garanderen. Daarom vraagt de werkgroep aan de rijders om al uw motorcross-minnende familieleden, supporters, sympathisanten, mekaniekers, sponsors uit te nodigen voor de “Nacht der Kampioenen”. Elke Belgische kampioen ontvangt een kampioenstrui die voor dit jaar een geheel nieuw design krijgt en wordt geschonken door Dapa Design in Merksplas. De eerste vijf  rijders van elke categorie ontvangen een aandenken op het podium. Niemand zal deze leuke avond vergeten want naast de 13 BOTC-kampioenen zullen ook de teams worden gehuldigd die in het buitenland ons land vertegenwoordigde op de diverse wedstrijden voor landenteams.

 

 

 

Honger hoef je niet te lijden want wij hebben een Hot-Dog en Pasta Bar in de feestzaal staan. De prijsuitreiking zal bovendien worden opgeluisterd door niemand minder dan Peter Herlings, vader van vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings. Voor de bezoekers die graag met de camper komen is er parking voorzien op 100 meter van de feestzaal.

Waar moet u zijn: Cultureel Centrum Elckerlyc, Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk. De deuren zwaaien open om 19u.