Published On: 09/03/2023

Volgende week donderdag 16 maart 2023 ronken er voor het eerst oude crossmotoren op Belgische bodem. De oldtimertrainingen in de maand maart zijn intussen een stevige traditie geworden en zullen dus ook dit jaar als voorbereidingen dienen op het nakende BK oldtimercross.

Het hoeft geen betoog dat de sfeer op deze trainingen een prijs verdienen want hoe zalig toch is het samenzijn onder gelijkgestemde zielen. Toch nog maar eens aanhalen dat deze drie trainingen er zijn door de samenwerking tussen AMC Bolderberg, AMC Genk met ondersteuning van MXVintage.

De trainingen kosten maar 15 euro door de samenwerking tussen de twee clubs. Het is dus te doen op de alom bekende Horensbergdam in Genk. Ook onze vrienden uit Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Duitsland en andere landen zijn welgekomen om mee te doen.

 

 

De motoren die mogen meedoen zijn solomotoren tot en met bouwjaar 1995.

  • donderdag 16 maart Oldtimertraining 1
  • donderdag 23 maart oldtimertraining 2
  • donderdag 30 maart oldtimertraining 3

Praktisch

De poorten van de Horensbergdam zwaaien open om 12u30 waarna u onmiddellijk kan inschrijven. De training start om 13u00 en lopen onafgebroken door tot 16u45. Het adres van het circuit is: Damstraat 5, 3600 Genk.

Foto: archief