Published On: 09/01/2023

Een nieuw jaar aanvatten is altijd een goede gelegenheid om terug te blikken op de cijfertjes van vorig jaar. MXVintage kende de grootste sprong voorwaarts in 2022.

In vergelijking met het jaar voordien groeide de site met maar liefst 23 % en dat is niet niks voor een nichesegment in de sport. Jullie waren met 132.877 individuen die regelmatig een bezoekje brachten op de site die alle nieuws brengt over vintage motorcross.

 

 

De meest bezochte pagina was “Kalender 2022”. De publicatie die het hoogst scoorde was https://www.mxvintage.be/video-roel-geurts-raakt-als-eerste-ooit-boven-op-onmogelijke-andler-hillclimb

De redactie dankt iedereen die elke dag trouw de publicaties doornemen, het is hartverwarmend hoe sterk deze gemeenschap is gegroeid. Uiteraard wordt MXVintage ook bekeken in andere landen. Natuurlijk neemt België het leeuwenaandeel voor zich.

 

 

Op de tweede plaats staat Nederland, een logisch gevolg gezien we dezelfde taal delen. Op drie staat dan weer de Verenigde Staten en dat is verrassend. Dan volgen Frankrijk, Duitsland, Zweden, Het Verenigd Koninkrijk en Italië. Net buiten de top tien van landen die de site bezoeken staat Rusland, ook wel een verrassing gezien de taalbarrière.

Om maar te zeggen dat MXVintage een ideaal medium is om te adverteren als u zakelijk bezig bent met motorcross. Wij bieden u een brede waaier van advertentiemogelijkheden. Hebt u een nieuw product dat gelanceerd moet worden? Of wil je regelmatig een banner zien verschijnen op de site? Wil je je bedrijf in de picture zetten of specialiseer je je in vintage motorcross onderdelen? MXVintage is the place to be!

 

 

Recent hebben we ook de mogelijkheid toegevoegd om video-interviews te publiceren. Hierin laat je je bedrijf zien op een nieuwe, frisse en moderne wijze. Bedrijven, teams, circuits en motorsportfederaties hebben heel wat mogelijkheden om hun diensten en/of producten te tonen aan een talrijk publiek.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Banner vast, periodiek of tijdelijk.
  • Eenmalige publicaties over een product.
  • Video-interview voor bedrijven of teams.
  • Publicaties met een test van uw product(en).

Meer weten over de mogelijkheden: Stuur een mailtje naar info@mxvintage.be