Published On: 10/09/2024

Het wordt een druk weekend in de vintage motorcross. Met de oldtimercross in Broechem, de Farleigh Castle Vets MX en Classic Motocross of Nations in Sedlcany, CZ is het alle hens aan dek. Wij focussen ons vandaag op de deelnemerslijst van de CMCdN in Tsjechië. Die wordt gereden op zaterdag 14 september. 

Teammanager Francis Stempien en landenverantwoordelijke Jef Bens  sturen een vloot sterke rijders naar Sedlcany. In de klasse -49 jaar behoren Brenda Wagemans, Bjorn Verdoodt, Christophe Lemaire en Dennis Wagemans tot de favoriete teams. In de categorie 60+ zijn onze landgenoten Luc Verpoorten, Pascal Delchambre, Michel Demaret en Sylvio Pasinetti gebrand op een flinke prestatie.

UPDATE: Intussen werd Luc Verpoorten vervangen door Luc Meersman in de klasse 60+.

In de categorie met de oudste rijders (72+) gaan Joseph Careme, Herman Van Broekhoven, Freddy Fleerackers en Oost Oostra hun beste beentje voorzetten.

Sedlcany ligt tussen Praag en Tabor in de Tsjechische regio Bohemen. Het GPS-adres van het circuit is: Sestrouň 107, 264 01 Sedlčany. Wij wensen alle Belgen veel succes toe.

Alle deelnemers in Sedlcany