Published On: 21/08/2024

De negende oldtimercross van het seizoen 2024 wordt nu zaterdag gereden in Kampenhout. In de schaduw van onze nationale luchthaven zal de strijd in het Belgisch kampioenschap oldtimercross verdergezet worden.

Het is Kenny Janssens die met zijn team MC Kampenhout alles in goede banen zal leiden samen met de VLM/JMS federatie en de BOTC-werkgroep. Inschrijven doe je op vrijdagavond in de tent tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u30 tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u30.

Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken. De prijsuitreiking is omstreeks 18u30. Het GPS-adres is: Bulsomstraat, 1910 Kampenhout.

Matten en petten

Wij brengen onze intussen bekende milieumatten en petten mee naar de wedstrijd in Retie. De officieel FIM-goedgekeurde matten zijn verkrijgbaar voor 90 euro per stuk, de petten kosten 20 euro per stuk. Zo steun je deze site die draait op vrijwilligerswerk. De milieumatten zijn gefabriceerd in een beperkte oplage, wees er dus snel bij want we laten geen extra oplage maken.

20 jaar BOTC

Het Belgisch kampioenschap oldtimercross bestaat dit jaar 20 jaar en dat zal zeker in de verf worden gezet tijdens het jaarlijkse kampioenenbal. De befaamde Nacht der Kampioenen zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 26 oktober en om het 20-jarige bestaan luister bij te zetten zullen we een erg grote naam uit de geschiedenis van de motorcross als special guest uitnodigen.

Deze topper van weleer zal uit handen van de BOTC-werkgroep de MXVintage Award ontvangen als eerbetoon aan zijn erg rijke en succesvolle carrière. Zorg dus zeker dat je deze datum noteert en vrijhoudt in je agenda.

Timing Kampenhout

Foto’s: Danny Hermans en archief MXV